2-delige ladder voor schilderwerken

Voor de schilderwerken in onze woning hadden we nood aan een ladder. Aangezien we beschikken over hoge plafonds en bijgevolg ook hoge muren hadden we echt een ladder nodig. Omdat de kostprijs zo hoog was om onze schilderwerken te laten uitvoeren door een andere partij, hadden we ervoor gekozen deze zelf uit te voeren.

De gekozen ladder en de leverancier

We hebben verschillende mogelijkheden bekeken, ook in fysieke doe-het-zelf winkels, maar hebben onze keuze uiteindelijk gemaakt bij Smart Level Ladder. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment. Binnen dat assortiment hebben we de perfecte keuze kunnen maken, we hebben namelijk gekozen voor een 2-delige ladder. Dankzij de goede service zijn we ook vlot aan onze schilderwerken begonnen. De levering gebeurde zeer vlot. We hadden ze in het begin van de week besteld zodat we samen tijdens het weekend eraan konden beginnen en dat was zeker geen probleem, voor het weekend stond onze ladder al voor ons klaar.

Investeren in een goede ladder is het zeker wel waard. Zo pakken we elke 2 jaar ons huis eens goed aan en doen we wat onderhoudswerken, zoals deze schilderwerken. Ook gebruiken we de ladder regelmatig in de tuin om de bomen wat bij te knippen. We zijn aldus zeer tevreden over onze aankoop!

Gerelateerd bericht