2 december 2021

Breng je rocker-chic naar voren met biker boots.

2 min read

Biker boots zijn terug. Eerlijk gezegd gingen ze nooit weg, maar door modetrends probeerde men ze een tijdje opzij te zetten. Niets kan tippen aan de scherpte en het comfort van biker boots. Dames boots circuleren al bijna een eeuw in en uit de mode. Ze blijven comebacks maken omdat hun stijlcache onverslaanbaar is. Biker boots zijn te mixen en matchen met allerlei soorten kleding. Ze geven je een bad-ass, zelfverzekerd, wild, artistiek.

Tegenwoordig, met een overvloed aan opties voor je, kun je een paar dameslaarsjes met studs aantrekken en het gevoel hebben dat je op het punt staat weg te rijden op je Harley. Of rits die zwarte leren laarzen over je skinny zwarte jeans en geef het gothic meisje in je hart een moment om te schitteren. Of je er nu stijlvol, professioneel, jong, volwassen of atletisch uit wilt zien, met biker boots zit je goed. En het feit dat ze een speciaal, onweerstaanbaar randje toevoegen aan je dagelijkse look, maakt ons wild om ze te dragen. Denk eens aan de recente rage voor dameslaarsjes. Dit zijn biker boots die je enkels bedekken of helemaal tot aan je knie lopen. Afhankelijk van de look waar je voor wilt gaan, kun je een skinny jeans, een boot-cut jeans om over je schoenen te leggen of een crop-jeans krijgen die pronkt met een biota op je kuit, waardoor je ensemble een jeugdige uitstraling krijgt.

De gemakkelijkste manier om ze te rocken is door een volledig zwarte outfit te dragen en je laarzen zullen de nodige uitstraling toevoegen om van je stijl een rockster-waardige verschijning te maken. Voor een meer gedurfde aanpak kun je je booties combineren met afgeknipte shorts en kousen en toch de airs van een kunstzinnig bandlid behouden.

Dameslaarzen hebben ook verschillende hielstijlen, afhankelijk van hun functie. Een trendsetter kan kiezen voor een kleine hak, terwijl de meeste fashionista’s waarschijnlijk voor een platte hak gaan met een boxy, grungier-look. Maar uiteindelijk blijven bikerboots relevant vanwege de no-nonsense, kracht en durf die ze uitstralen. Het maakt niet uit hoe trends de laarzen opnieuw ontwerpen, de klassieke motorlaars raakt nooit uit de mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *