Brillen online kopen? Doen!

Het is een vreemd jaar dat achter ons ligt. Door het Coronavirus moesten we ons aan allerlei regels houden en werden onze contacten beperkt. Maar ook onze bewegingsvrijheid werd noodgedwongen ingedamd. Je stapte niet zomaar meer even in de auto om in de stad even gezellig te gaan winkelen. Als je echt iets nodig had, moest je dat goed plannen en bedenken op welk tijdstip je dat veilig en snel kon doen. Winkelen was niet meer leuk, maar een noodzakelijk kwaad. Geen wonder dus dat steeds meer mensen online gingen winkelen. Dat was tenslotte wel veilig. De bezorgdiensten draaiden overuren en de pakketjes kwamen in grote getalen onze huizen binnen. Helaas ziet het er naar uit dat we voorlopig nog wel even vastzitten aan dat online winkelen. Ik vind dat meestal wel prima, maar bepaalde producten zou ik toch liever in een fysieke winkel kopen. Zoals brillen. Want brillen online kopen? Ik had daar zo mijn twijfels over. Maar toen mijn oude bril niet meer voldeed, had ik weinig keus.

Brillen online: virtueel passen

Ik had me voor niets zorgen gemaakt want brillen online kopen bleek een makkie. Bovendien, door de moderne media, kun je de brillen prima virtueel passen zodat je toch een beeld hebt van hoe een bepaald montuur je staat. En het leuke is dat je online natuurlijk enorm veel keuze hebt, veel meer dan in de winkel. Ik vond het zelfs leuk om virtueel van alles uit te proberen. Bovendien vindt je online ook de mogelijkheid een bril te vinden die aan specifieke eisen voldoet. Ik wilde graag een multifocale bril, een bril die ik kan gebruiken voor zowel lezen als ver kijken. Want al dat gewissel van brillen irriteerde me inmiddels mateloos. Maar ook die multifocale bril vond ik online. Je kunt zelf de sterkte en het glastype invullen en dan natuurlijk ook een leuk montuur kiezen. Ideaal.

Gemak dient de mens

Ik heb het uiteindelijk gewoon gedaan. Ik had een leuk model gevonden, ik vulde daar alle specificaties voor in en klaar was de bril. Ik had hem binnen een dag in huis en ik ben er heel erg blij mee. Hij draagt geweldig, staat goed en bovenal: ik zie alles goed. Ik ben helemaal teruggekomen van het idee dat je niet alles online kunt winkelen. Brillen online kopen kan prima. Dus heb jij een nieuwe bril nodig? Gewoon online gaan!

 

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *