Duurzaam, snel en milieubewust met een e-bike!

Het is de laatste jaren een geheel nieuwe hype op het gebied van fietsen, de e-bike! De met een elektrische motor aangedreven fiets was eerst erg populair bij ouderen, maar zien we nu ook steeds meer varianten voor jongeren op de markt verschijnen. Dat men massaal kiest voor de e-bike is niet voor niets, want de e-bike brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Met de e-bike ben je sneller omdat je vele wegen binnendoor kunt pakken, duurzamer en ook nog eens milieubewust. in dit blog vertellen we je er graag meer over!

Een milieubewuste reis

Wanneer je gebruik maakt van een e-bike, zul je veel milieubewuster reizen dan wanneer je de auto of de scooter pakt. Door de elektrische motor van de e-bike hoef je de batterij alleen op te laden, waarna je weer vrolijk verder kunt fietsen. Je bent in beweging en bijna net zo snel als een snorfiets, maar dat terwijl jij geen CO2 uitstoot!

Gemakkelijk van A naar B

Met een e-bike reis je gemakkelijk van A naar B, en ben je in sommige gevallen zelfs sneller dan wanneer je de auto kiest. Met een e-bike mag je namelijk gewoon op de fietspaden rijden, waardoor je gemakkelijk de kleine wegen af kunt gaan in een grote stad. Door de wegen binnendoor zul je sneller bij je eindbestemming zijn dan wanneer je met de auto een ringweg af moet rijden. Ook hierin biedt de e-bike dus de perfecte uitkomst!

Kalkhoff fietsen

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle en juiste e-bike, is het zeker aan te raden om eens te kijken naar Kalkhoff fietsen. De Kalkhoff fietsen beschikken over een stijlvolle en luxe uitstraling en zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. De actieradius van de Kalkhoff fietsen ligt tussen de 80 en de 150 km, waardoor je met een volle batterij een mooie tocht kunt maken zonder dat je met een lege accu komt te staan.

Kalkhoff fietsen zijn te verkrijgen in een variant met versnellingen, maar is er ook een aanbod in verschillende traploze varianten. Hier zul je niet te maken hebben met vaste versnellingen, zodat je altijd op een gewenste snelheid en de gewenste kracht kunt fietsen. Kalkhoff fietsen zijn uitgerust aan de hand van een elektrische middenmotor, waardoor er een optimale aandrijving gegegevn kan worden tijdens het trappen. De Kalkhoff fietsen vragen weinig onderhoud en zijn zeer stevig, zodat je er ten alle tijden het optimale plezier kunt beleven!

Gerelateerd bericht