Een instawaardig outfit bij elkaar krijgen

Tegenwoordig leven we allemaal digitaal. We proberen een zo leuk leven te leiden die we online allemaal vast leggen. Bijna alles wordt wel gedeelt en blijft niet meer geheim. En we willen eigenlijk overal waar we komen een instawaardige foto maken die we dan ook zo snel mogelijk willen delen. Maar daarvoor heb je uiteraard wel een instawaardige outfit nodig. En laat shoppen nou een van jouw favorite bezigheden zijn.

 

Voor welke outfit ga jij?

Iedereen heeft kleding waar hij of zij zich goed in voelt. Of dit nu een jurkje is, een rokje, een broek of een ander kleding stuk. Waarschijnlijk heb je zoveel leuke outfits in jouw kast hangen, maar staan die allemaal wel een keer op de foto. En je wilt ook niet continue met dezelfde outfit op de foto gaan. Zo wordt er uiteindelijk ook al gedacht. Een merk wat je steeds vaker gaat zien is Malelions. Je hebt natuurlijk hele leuke truien van dit merk. Maar aangezien je in de zomermaanden minder snel een trui gaat dragen kijk je uiteraard nu sneller naar een Malelions shirt die jij combineert met een stoere broek of eventueel rokje wanneer je het iets vrouwelijker wilt maken.

 

Maar jouw favoriete outfit heb jij natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk aan. En eigenlijk moeten we ons creatief brein laten werken zodat we verschillende outfits die we graag dragen kunnen combineren zodat we het vaker online kunnen gooien. En je kan natuurlijk verschillende combinaties maken. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van verschillende kleding stukken zodat het telkens lijkt alsof je een nieuwe outfit aan hebt. Wat eigenlijk op dat moment helemaal niet is. Maar dat maakt uiteraard niet uit. Je kan ook een outfit combineren met andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een andere tas, andere oorbellen of andere sierarden. Of uiteraard hele andere schoenen die de outfit een geheel andere look and feel geven. Je kan het zo gek niet maken of het kan eigenlijk wel. Zo kan een andere soort make up met kleurgebruik ook altijd een heel groot verschil maken. Of je nu de eerste keer combineert met natuurlijke kleuren en de keer erna met juist wat meer fellere kleuren. Het kan allemaal en je maakt het er gelijk een hele andere look van. En dat wil je uiteindelijk. Je wilt jezelf blijven tonen op een andere manier zodat je telkens zo goed als nieuw overkomt online en zo veel mogelijk likes krijgt.

Gerelateerd bericht