28 januari 2022

Een sanibroyeur voor de kleine riolering

1 min read
Logo-Toiletmarkt

Ben je onlangs verhuisd of wil je het toilet in jouw woning graag vervangen maar is de riolering echter te klein voor een de doorsnee afvoer van een normaal toilet? Dan is een sanibroyeur van Toiletmarkt de oplossing voor jou!

toilet

Waarom kiezen voor Toiletmarkt 

Zoals de naam al doet vermoeden is het bedrijf de expert op het gebied van toiletten. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in sanitair en in de loop van deze jaren hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan. Het uitzoeken van een toilet of een sanibroyeur is geen dagelijkse bezigheid en kan daarom erg lastig zijn. Toiletmarkt hecht veel waarde aan de service die zij de klanten aanbieden en zijn daarom ook 24/5 bereikbaar voor vragen en eventueel advies. 

Een zeer ruim assortiment en een snelle en gratis levering 

Het bedrijf is constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen. ZIj beiden daarom ook een zeer ruim assortiment aan waardoor de klant erg veel keuze zal hebben tussen verschillende wc’s en accessoires. Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop en je een bestelling hebt geplaatst voor 15.00 uur dan wordt je aankoop de volgende dag al geleverd. Je kunt even ook gebruik maken van het professioneel montageteam van het bedrijf zodat je er van verzekerd bent dat alles op de juiste manier wordt gemonteerd. Toiletmarkt houd zichzelf aan de wettelijke garantie termijn. De klant al daarom 2 jaar garantie ontvangen op een nieuwe sanibroyeur.