2 december 2021

Feestdagen: maak ze bijzonder!

2 min read

Nu, midden in de zomer, lijken kerst en Sinterklaas nog heel ver weg, maar voor je het weet is het alweer zover. Als bedrijf komt dan steevast de vraag naar voren wat je dit jaar wil doen om je medewerkers even in het zonnetje te zetten. Voor veel bedrijven was het een moeilijk jaar. Coronaregels bepaalden wat er wel en niet gebeurde, veel bedrijven hadden het financieel moeilijk, terwijl andere bedrijven juist konden profiteren van de situatie waardoor medewerkers extra hard moesten werken. Wat je situatie ook was, dit was een jaar wat niet snel vergeten zal worden. Veel bedrijven willen hun dit jaar dan ook eens iets extra’s doen voor hun medewerkers. Maar waar te beginnen? Geef je een Sinterklaasgeschenk of juist iets voor kerst? Of ga je dit jaar voor beide feestdagen? Wat je keuze ook is: online doe je heel veel leuke ideeën op en het hoeft niet eens duur te zijn. Hieronder vind je wat ideeën.

Sinterklaasgeschenk personeel: feestelijk

Een Sinterklaasgeschenk personeel geeft net even iets extra’s aan een leuke, feestelijke tijd. De dagen voor Sinterklaas zijn gevuld met surprises maken, inkopen doen en leuke dingen bedenken voor de kinderen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk iets van de Sint te krijgen. Online zijn er leuke cadeautjes te krijgen voor je medewerkers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie chocolade letter of een speculaaspop. Of beiden verpakt in een grappige, jutten zak? Ook banketletters en strooigoed is voorradig. Wil je liever een verrassing over de post versturen, dan is dat ook heel goed mogelijk. IN een brievenbusdoosje kun je bijvoorbeeld een zakje met chocoladegeld, schuimpjes en kleine zakjes strooigoed stoppen. Erg leuk om te ontvangen. Zo geef je deze echte Nederlandse feestdag een extra feestelijk tintje voor je medewerkers.

Kerstpakket per stuk: goed idee

Maar veel medewerkers kijken natuurlijk vooral uit naar hun kerstpakket. Dit is op veel bedrijven een jaarlijkse traditie. Hoewel we vaak denken aan grote, luxe pakketten, kun je met een kleiner budget ook prima uit de voeten. Een kerstpakket per stuk is niet duur zodat je of heel gericht voor individuele medewerkers kunt bestellen of voor een bedrijf met weinig medewerkers verschillende pakketjes kopen. Ook hier heb je veel keuze uit allerlei lekkers en leuke hebbedingetjes die de kerst extra feestelijk maken. Dus wil je iets leuks doen dit jaar? Keuze zat en nu is de tijd om je daar alvast in te gaan verdiepen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *