Goede ervaring met deze verhuisservice in Rotterdam!

Ik ben vorige maand gaan samenwonen, dus moesten mijn partner en ik onze spullen naar een nieuw huis gaan verhuizen met behulp van een verhuisservice in Rotterdam. Via via kregen we vaak de tip dat Hogenhout Verhuizingen een goed verhuisbedrijf zou zijn, dus besloten we om ze in te schakelen.

Voorzichtig en efficiënt te werk

De verhuisservice in Rotterdam was ons erg goed bevallen! De verhuizers waren enorm voorzichtig met onze spullen omgegaan en zelfs mijn oude kast die bijna uit elkaar valt, hebben ze met succes weten te verplaatsen. Waar ik ook heel tevreden over ben, was het feit dat de hele verhuizing maar een middagje duurde. De spullen moesten namelijk van twee verschillende huizen naar een nieuw huis worden verhuisd en ik dacht eerst dat dit erg lang zou duren. Mijn partner en ik woonden namelijk niet bepaald in de buurt van elkaar. Gelukkig was de hele verhuizing zo gepiept, want alles was erg efficiënt ingepland en we konden zo van het ene huis meteen door naar het andere huis. Ik kan Hogenhout Verhuizingen dus echt aanraden aan iedereen die in omgeving Rotterdam moet verhuizen en een verhuisbedrijf zoekt dat voorzichtig en efficiënt te werk gaat!

Gerelateerd bericht