28 januari 2022

Het beste belastingadvies Arnhem

2 min read
Boekhouding

Ik kan altijd wel goed belastingadvies Arnhem gebruiken, want ik vind ons belastingstelsel maar ingewikkeld. Daarom ben ik erg blij met mijn belastingadviseur van Den Hartog & Hoogveld. Hier kan ik namelijk altijd terecht voor kleine en grote vragen over bijvoorbeeld omzetbelasting en pensioenen en verder kan ik ook wel wat hulp gebruiken bij mijn boekhouding. Zo heb ik de administratie van mijn bedrijf dus altijd tiptop in orde!

Belastingadvies Arnhem

Honderden euro’s minder belasting betalen

Een reden waarom ik voor belastingadvies Arnhem graag bij Den Hartog & Hoogveld aanklop, is vanwege het gevoel dat zij echt het beste met me voor hebben. Ze denken met me mee en geven me helder en duidelijk advies. Als zelfstandige heb ik bijvoorbeeld vaak te maken met aftrekposten bij de belastingaangifte. Ik bleek aan het zogeheten urencriterium te voldoen, waardoor ik in aanmerking kwam voor de zelfstandigen- en startersaftrek. Mijn omzet werd hierdoor verlaagd, maar dat gaf me recht op een verlaging van honderden euro’s op de verschuldigde belasting. Dit had ik dus nooit geweten zonder mijn belastingadviseur!

Belastingadvies

Handig in boekhouding

Naast handig belastingadvies vind ik het ook fijn om met Den Hartog & Hoogveld in zee te gaan vanwege het feit dat ze me een handige manier van boekhouden hebben aangeleerd. Ik heb nu namelijk een fijn en gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waarmee ik heel makkelijk digitaal mijn administratie kan bijhouden. Via dit programma zie ik dus ook in een handig overzicht hoe het gesteld is met de winst, omzet, openstaande posten, in- en verkoop en de liquiditeit van mijn bedrijf. Ook kan ik heel makkelijk online facturen aanmaken, versturen en betalen via de geïntegreerde mogelijkheid tot internetbankieren. Wil jij ook graag goed belastingadvies Arnhem en weten hoe je je administratie op orde kunt krijgen? Neem dan snel contact op met Den Hartog & Hoogveld!