Keuken met betonlook eindelijk gevonden

keuken betonlook

Op vakantie in Griekenland zag ik voor het eerst een keuken met betonlook. Ik was direct verkocht. Maar je hebt verschillende stijlen op dit gebied en de keuken die ik in mijn hoofd had, kon ik steeds maar niet vinden. Een goede vriend van me gaf me de tip om hier eens binnen te lopen. Al na vijf minuten zag ik mijn droomkeuken staan. Dit was de keuken met betonlook waar ik naar op zoek was! De verkoper nodigde me uit voor een kopje koffie en we hebben heerlijk zitten kletsen over de keuken. Hij voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Ook gaf hij me wat tips over extra opties voor bij de keuken. Ik had hierbij niet het gevoel dat hij iets aan me wilde verkopen, maar dat hij me juist goed wilde adviseren. Deze extra opties heb ik er bij genomen en heb hier geen seconde spijt van gehad. Hierdoor is de keuken juist nog mooier en handiger geworden!

keuken betonlook

Genieten als in Griekenland

De keuken is precies zoals ik mezelf dit had voorgesteld in Griekenland. De keuken hoort bij ons huis, het lijkt net alsof hij er altijd al in heeft gezeten. Het advies van de verkoper heeft hier ook enorm bij geholpen, waar ik hem eeuwig dankbaar voor zal blijven. Super bedrijf dit!

Gerelateerd bericht