28 januari 2022

Magazijnstelling

2 min read

Bekijk de magazijnstelling van 123magazijninrichting.nl. Aldaar zie je afbeeldingen en omschrijvingen van:

  • Palletstelling
  • Legbordstelling
  • Grootvakstelling
  • Draagarmstelling
  • Bandenstelling
  • Confectiestelling
  • Kunststof stellingen

Tevens staat er nog iets over gebruikte stellingen. Misschien heb je het geluk dat nou net die gebruikte stelling die je wil hebben er is. Dan heb je een voordelige magazijninrichting. Maar 123magazijninrichting.nl heeft meer om je magazijn compleet in te richten tot die veilige en overzichtelijke werkplaats. Een magazijn moet immers handig zijn om bestellingen vlot te verwerken. Lees in deze tekst wat 123magazijninrichting.nl nog meer in het assortiment heeft.

Compleet inventaris voor ieder magazijn

Naast een magazijnstelling heeft 123magazijninrichting.nl alles om een magazijn in te richten. Bijvoorbeeld zo’n META werkbank, dan heb je een inpaktafel met daaraan vast een stelling voor alles wat je nodig hebt om een bestelling gereed te maken. Dit is zo handig, je haalt het artikel wat de klant wil hebben uit de magazijnstelling, legt het op de META werkbank, en pal voor je heb je dozen, plakband, en al wat meer, wat nodig is om het artikel te verpakken. Een ander handigheidje is een verrijdbare STOW werkbank. Je zet dan de inpaktafel waar je de verzending klaar wil maken.

Ga naar 123magazijninrichting voor een compleet magazijn

Niet alleen de geschikte magazijnstelling is vaak vlot uit voorraad leverbaar. Het bedrijf 123magazijninrichting.nl heeft een opslag van 21000 vierkante meter. Mocht het op zijn met de vloeroppervlakte van je loods, maar de hal is nog hoog genoeg, dan kun je een entresolvloer laten plaatsen en zo de hoogte ingaan. 123magazijninrichting heeft het allemaal, en veel is vlot uit voorraad leverbaar. Van veel producten zijn gebruikte exemplaren leverbaar. Bijvoorbeeld zoiets als werkbanken en inpaktafels zijn vaak gebruikt leverbaar. Dat is ideaal als start-up, je hoeft niet zoveel te investeren om je bedrijf compleet te maken, want een deel van de afschrijving is al betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *