Meer ruimte en slaapplaatsen

stapelbed

Met het plaatsen van een stapelbed in de kinderkamer creëer je niet alleen meerdere slaapplaatsen op één plek, maar ook meer ruimte voor de kinderen om te spelen. De stapelbedden van perfecthomeshop zijn degelijk gebouwd en veilig voor kinderen om in te slapen. Extra bescherming door middel van een zijpaneel zorgt ervoor dat je kind er nooit uit kunt vallen. Alle stapelbedden die worden geleverd zijn voorzien van een uitstekende lattenbodem en bijpassend matras. Verschillende varianten met bijvoorbeeld een opberglade of extra bed is mogelijk.

stapelbed

Extra bed of lade onder het bed

Perfecthomeshop heeft verschillende soorten stapelbedden, ieder bed heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Een stapelbed met een opberglade aan de onderkant zorgt ervoor dat je altijd een nette en opgeruimde kinderkamer hebt, je kunt boeken en speelgoed opbergen in de lade. Een uitvoering met een extra bed in de lade kan natuurlijk ook, eenvoudig doe je de lade open en je hebt een extra bed. In de ochtend doe je de lade dicht en het bed is weer netjes opgeruimd tot de avond.

stapelbed

Veel slaapplaatsen in één kamer

Wanneer je drie of vier kinderen hebt is het moeilijk om ieder kind een eigen kamer te geven. Meestal is daar ook de ruimte niet voor, meerdere stapelbedden in een kamer is een eenvoudige en goede oplossing. Leuk voor de kinderen om dan af te wisselen wie er boven mag liggen, de matrassen  kun je eenvoudig wisselen zodat iedereen zijn eigen matras heeft. Bij een bed met een extra bed aan de onderkant in een lade wordt ook een extra matras geleverd.

Gerelateerd bericht