2 december 2021

Nooit meer briefjes door app tijdregistratie

1 min read
Rooster

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Er zijn nog genoeg bedrijven waar mensen hun uren op briefjes schrijven. Doen jullie dit nog steeds? Dan is het tijd om over te stappen naar een app tijdregistratie. Tamigo is een app die de uren kan bijhouden van een werknemer. Hierdoor heb je nooit meer last van een briefje kwijtraken of een onduidelijk overzicht van de uren die gemaakt zijn.

Hoe werkt het

app tijdregistratie

De app werkt door middel van locatie en tijd. Je kan niet inloggen als je thuis in bed ligt. Alleen als je op locatie bent. De uren worden netjes op en afgerond. Verder kan je een opmerking meegeven en deze uren worden direct afgezet tegen de geplande uren. Zo kan je zien of iemand wel de 40 uur maakt die ze moeten maken. De app is gratis voor de medewerkers en kost weinig opslagruimte. 

Klantenservice is uitstekend

De klantenservice van Tamigo is uitstekend. Je kan altijd terecht met je vraag via de telefoon of via de website. Dit kan ook via de mail. Je kan ook altijd binnenlopen op het kantoor van Tamigo. Als klant kan je ook altijd buiten de uren dat er mensen beschikbaar zijn terecht bij het helpcentrum.