Opleiding administratief medewerker

Een opleiding administratief medewerker is een mooie basis die bovendien goed op je cv staat. Bij Fabius kun je de opleiding administratief medewerker volgen in 30 weken. Iedere week moet je daarvoor dan één keer naar de klas voor een les. De les duurt drie uur, maar dit zorgt er wel voor dat je bij blijft met je studiewerk. Zo blijf je gemotiveerd en hoef je iets minder af te laten hangen van je eigen discipline, iets dat bij thuisstudies bijvoorbeeld wel heel erg nodig is.

Eens per week les

De opleiding administratief medewerker kun je op een heleboel locaties in Nederland volgen. De kans is daarom groot dat je de lessen gewoon bij jou in de buurt kunt volgen. Je kunt bij de locatie zien op welke dagen de lessen gegeven worden. Dit is in de ochtend van 9 tot 12 of in de avond van 7 tot 10. Iedere locatie heeft andere dagen voor de avondlessen en ochtendlessen. Wie het diploma haalt voor de opleiding administratief medewerker, heeft een diploma dat vergelijkbaar is met mbo-2 niveau.

Invulling van de opleiding

De opleiding administratief medewerker bestaat uit vijf onderdelen die in 30 weken worden behandeld. Het eerste onderdeel is toetsenbordvaardigheid. Hierna gaat de opleiding administratief medewerker verder met MS Office vaardigheden. Het gaat dan om Outlook, Word en Excel. Daarna komt de kantoorpraktijk aan bod, waarna een verdieping voor MS Office programma’s wordt behandeld. Tot slot wordt er aandacht besteed aan taal en rekenen. Dat zijn de onderdelen van de opleiding administratief medewerker.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *