28 januari 2022

Trampolines maken nieuwe manier van sporten mogelijk

2 min read

De sportscholen zijn al lange tijd gesloten. Er wordt nu veel thuis gesport. Youtube filmpjes worden gevolgd en iedereen moet de motivatie uit zichzelf halen. Je kan niet samen met anderen trainen. Je moet jezelf goed blijven motiveren. Steeds nieuwe oefeningen en manieren van trainen vinden om het zo leuk mogelijk te maken. Wellicht kan een salta trampoline een leuke nieuwe manier van trainen worden. Er is een speciale salta trampoline fitness. Deze trampoline is klein en handig voor een goede workout. De salta fitness is speciaal ontwikkeld hiervoor. De trampoline wordt met een beugel geleverd die op hoogte verstelbaar is. Met behulp van deze beugel kan er extra stabiliteit en ondersteuning worden gecreëerd tijdens de workout. De beugel kan daarbij ook speciaal worden gebruikt voor bepaalde oefeningen. De fitness trampoline heeft een springoppervlak van 128 centimeter en beschikt daarbij over uitstekende veringen die ervoor zorgen dat je haast geluidloos kunt springen. Dat vinden de mede huisbewoners en buren dan weer fijn.

Trampolines voor de kleintjes

Naast de Salta fitness trampoline zijn er nog meer verschillende soorten salta trampolines. Zoals de salta comfort edition, deze trampoline is bedoeld voor kinderen die van spelen houden. De trampoline is van topkwaliteit en biedt het ultieme springcomfort. De comfort edition is speciaal bedoelt voor in de grond. De trampoline moet dus eerst worden ingegraven voordat hij gebruikt kan worden. Hierna steekt hij nog maar 20 centimeter boven de grond uit. Zo kunnen de kinderen er gemakkelijk opkomen en niet makkelijk vanaf vallen. De trampoline is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten, zodat hij bijna in elke tuin zal passen. De comfort edition is daarnaast voorzien van een goede prijs voor zijn goede kwaliteit, de prijs-kwaliteitverhouding is dus goed. Als u kinderen nou nog wat jonger zijn en u bang bent dat de salta comfort edition te groot en riskant is. Kan er ook worden gekozen voor de salta junior. Deze is speciaal ontwikkelt voor de allerkleinsten. Ze kunnen hier niet alleen op spelen en springen, ze kunnen hier ook goed hun motoriek en balans ontwikkelen. De trampoline is voorzien van een extra zachte mat met een stevigheid die afgestemd is voor kleinere kinderen. Ook komt deze trampoline met een veiligheidsnet, waardoor uw kind geen nare vallen kan maken.

Andere soorten trampolines

Naast deze trampolines die speciaal ontwikkeld zijn voor de jongere kinderen. Zijn er ook grote trampolines waar wat oudere kinderen en volwassen goed op kunnen springen en plezier kunnen maken. De meeste van deze trampolines zijn ingraaf trampolines die uitgerust zijn met een stalen frame met een dikke veiligheidsrand. Springen blijft immers gevaarlijk, vooral rond de veringen. Voorbeelden van deze soorten trampolines zijn de salta excellent ground, salta royal baseground, salta premium black en salta first class.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *