Veranderingen doorgevoerd in mijn woning

De zomervakantie is alweer in volle gang en dat betekent dat het steeds lekkerder weer aan het worden is. In deze periode kiest men ervoor om een aantal vrije dagen op te nemen en om te genieten van het lekkere weer. Zelf ben ik echt een bezige bij en wil ik graag actief blijven. Daarom heb ik besloten om tijdens mijn vrije dagen naast wat ontspanning ook wat klusjes te doen in huis. Mijn to-do lijst was in de afgelopen tijd aardig opgelopen met wat klusjes die gedaan moesten worden. Gelukkig had ik wat extra tijd om daar een begin aan te maken. In dit blog neem ik je mee in de klussen die ik heb gedaan en in de aanpassingen die ik heb doorgevoerd in en aan mijn woning. Je kunt er wat van opsteken en er zeker wat handigheidjes uit halen voor als je zelf gaat klussen of creatief aan de slag gaat met je eigen woning.

Kleine stapjes vooruit

Ik ben eerst begonnen met het uitvoeren van alle kleine klussen en taken. Het eerste wat ik heb gedaan is het schuren en het opnieuw lakken van de schutting en van de tafel in de tuin. Het was nog aardig zonnig en dat zou het de dagen erna ook zijn, dus daarom heb ik besloten om dat als eerste te doen. Daarna ben ik verder gegaan met de klussen voor binnenshuis. Ik heb eerst alle kastjes en deuren die niet meer goed dicht gingen even opnieuw gemonteerd. Daarna heb ik de verfkwast opgepakt en ben ik mijn muren en mijn deuren opnieuw gaan schilderen. Dat klinkt als een grote klus, maar daar was ik al vrij snel mee klaar. Het schilderen heeft mij misschien een paar dagen tijd gekost, daarna hoefde het alleen nog te drogen.

Nieuwe verlichting aangebracht

Ik wilde al een lange tijd iets doen aan mijn huidige verlichting en aan de lampen die al veel te lang in mijn woning zaten. Mijn keuze was gevallen op mooie led spots voor in de woonkamer en op led strips voor in de keuken. Daarbij heb ik ook voor led toebehoren voor led verlichting gekozen. Dat moest nog wel even vast gemonteerd worden. Het was een pittige klus, maar het was zeker de moeite waard. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat en ik heb zo goed als alle klusjes kunnen doen. Gelukkig had ik nog een paar vrije dagen over waarin ik heerlijk heb kunnen ontspannen.

Gerelateerd bericht