Wat zijn de aandachtspunten bij bedrijfskleding kopen?

Ben je van plan om nieuwe bedrijfskleding aan te kopen? In dat geval is het ten stelligste aan te raden om met een aantal factoren rekening te houden. Veel mensen die nieuwe bedrijfskleding wensen aan te kopen gaan slechts over één nacht ijs met als gevolg dat ze worden geconfronteerd met allerhande vervelende problemen. Wil jij er zeker van kunnen zijn dat je bedrijfskleding aankoopt die niet alleen op korte, maar ook op lange termijn zal weten uit te blinken? In dat geval is het zeker de moeite waard om even de nodige aandacht te besteden aan de aandachtspunten voor bedrijfskleding die worden gegeven op deze pagina!

             Uit welke stof moet bedrijfskleding zijn vervaardigd?

Door de jaren heen is er behoorlijk wat discussie gevoerd over de stof waar bedrijfskleding nu precies moet van worden gemaakt. Op dit vlak kan er in principe een keuze worden gemaakt tussen heel wat verschillende mogelijkheden. In de praktijk is het echter vooral de strijd tussen 100 procent katoen en echte bedrijfskledingstof die zich laat gelden. Deze discussie is het gevolg van het feit dat bedrijfskleding van 100 procent katoen er in eerste instantie mooier uitziet. We zeggen wel degelijk in eerste instantie, want daar komt op een zeker ogenblik ongetwijfeld verandering in. Naarmate de bedrijfskleding vaker gedragen en gewassen zal zijn zal er vastgesteld kunnen worden dat deze haar optimale uitstraling zal verliezen. Voor de langere termijn is het dan ook altijd veel interessanter om gebruik te maken van echte bedrijfskledingstof. Deze bestaat in de praktijk in principe steevast uit een combinatie van 65 procent polyester en 35 procent katoen.

             Het niet te onderschatten belang van een optimale pasvorm

Niet alleen de stof waaruit bedrijfskleding wordt vervaardigd is van groot belang. Wat namelijk ook te denken van de pasvorm? Het gebeurt nog altijd bijzonder vaak dat de inkoper van bedrijfskleding voor een bepaalde onderneming ervoor kiest om gewoon één bepaalde pasvorm voor iedereen te bestellen. Dat lijkt op het eerste zicht misschien niet zo’n groot probleem, maar het spreekt voor zich dat de ene persoon de andere niet is. De kans dat echt al je medewerkers met alle plezier gebruik kunnen maken van dezelfde pasvorm is dan ook zo goed als onbestaande. Hou ook hier dus zeker rekening mee bij bedrijfskleding kopen.

             Let op met gelimiteerde bedrijfskleding

Het spreekt voor zich dat bedrijven graag alles in het werk willen stellen om ervoor te zorgen dat de bedrijfskleding die ze gaan kopen voor hun medewerkers over een bijzondere uitstraling beschikken. Dit kan worden gerealiseerd door het aanbrengen van een bepaalde, speciale bedrukking, maar wat bovendien ook te denken van het aanschaffen van gelimiteerde bedrijfskleding? Elk jaar opnieuw zijn er heel wat verschillende merken die uitpakken met een gelimiteerde collectie. Natuurlijk zien deze kledingstukken er bijzonder en fantastisch uit, maar wat wanneer je bijvoorbeeld in de nabije toekomst extra personeel aan gaat nemen? De kans dat precies dezelfde bedrijfskleding nog kan worden nageleverd is namelijk zo goed als onbestaande. Het mag dan ook duidelijk zijn, let altijd goed op bij het kopen van bedrijfskleding welke in gelimiteerde hoeveelheden wordt geproduceerd. Kijk op Hurricane.nl voor bedrijfskleding of laat je bedrijfskleding bedrukken met je eigen logo bij Hurrcane.

Gerelateerd bericht