Wifi in het buitenland

Vakantie, heerlijk. Lekker erop uit, nieuwe ervaringen, andere mensen, ander eten. Gewoon even genieten en ontspannen. Maar wat we wel altijd willen, ook op vakantie, is bereikbaar blijven. Wifi is niet alleen thuis, maar zeker ook op vakantie belangrijk, en de makkelijkste manier om met je vrienden in contact te blijven. Daarom kiezen veel mensen voor een plek waar Wifi buitenland aanwezig is. Helaas blijkt dit in de praktijk nogal eens tegen te vallen.

Of de Wifi is erg traag, of je moet er fors voor betalen. En soms wordt gezegd dat Wifi aanwezig is, maar dan bedoelen ze in het kroegje om de hoek, maar niet in je appartement of tent. En ook belangrijk bij openbaar Wifi is het risico dat je virussen en malware binnenhaalt. Of ze lezen je wachtwoorden en bankgegevens af.

Veilig en comfortabel, je eigen Wifi

Het is ideaal als je je eigen Wifi hebt op vakantie. Dat kan via je telefoon, maar vaak is dit niet toegestaan door je provider, en krijg je een forse rekening als je thuiskomt. Een goede oplossing heeft My private hotspot. Met hun Mifi (Mobiele Wifi hotspot) en een lokale simkaart heb je altijd snel en voordelig internet.

Gerelateerd bericht