28 januari 2022

Zwemluier van de beste kwaliteit?

2 min read

Met je kleintje naar het zwembad of het meer? Besloten om babyzwemlessen eens te proberen? Wat de reden ook is, als je met uw baby tijd doorbrengt in een watermassa, wilt je voorbereid zijn!

Naast wat zonnebrandcrème en een handdoek heeft je baby ook iets nodig – en dat bedoelen we nodig – om de onvermijdelijke kak in te dammen. Als je nog nooit van een zwemluier hebt gehoord en overweegt om ze in hun gewone luier in het water te doen, wil je misschien blijven lezen.

Heeft je zwemluiers nodig?

Als uw kind nog niet zindelijk is: ja!

Normale luiers zijn niet bedoeld om tijdens het zwemmen te worden gedragen – ze zijn ontworpen om vloeistoffen op te nemen. Een gewone luier zal snel in het water blijven als hij ondergedompeld is, wat betekent dat hij geen extra vloeistoffen kan opnemen en dat het extra gewicht er waarschijnlijk voor zorgt dat ze van het lichaam van je baby vallen!

Voor de gezondheid en veiligheid van je medezwemmers en om mogelijke ernstige schaamte te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je een luier gebruikt om te zwemmen als je baby in het water gaat.

Hoe werken zwemluiers?

Terwijl gewone luiers zijn ontworpen om vloeistoffen te absorberen, zijn luiers om in te zwemmen gemaakt om water te weerstaan ​​terwijl ze vaste stoffen bevatten. We weten wat je denkt, en ja, dit betekent dat hun plas waarschijnlijk door een zwemluier in het water gaat.

Dat gezegd hebbende, luiers om in te zwemmen zijn niet noodzakelijkerwijs ontworpen om diarree of vloeibare pasgeboren poetsbeurten te bevatten, dus zeer jonge baby’s en kinderen met diarree mogen niet in openbare wateren zwemmen – zelfs niet met een luier om in te zwemmen.

Kan een baby een zwemluier uit het water dragen?

Als je een luier uittrekt om over je baby heen te zwemmen terwijl ze in huis is, verwacht dan niet dat deze het werk van een gewone luier zal doen! Houd uw kleintje in hun gewone luier totdat het tijd is om te zwemmen.

Als je wegwerpluiers gebruikt om te zwemmen, wil je ze snel in een gewone luier veranderen zodra ze uit het water zijn. Herbruikbare zwemluiers om in te zwemmen bieden de mogelijkheid om inserts voor de luier te kopen wanneer je baby op het droge is, maar misschien wil je iets droogs bij de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *